Oferta Aer Conditionat

AERUL CONDITIONAT…O PROBLEMA? RESPIRA USURAT! AVEM SOLUTIA!

hotcold
Regenerarea freonului la cel mai mic pret : 138 lei

Igienizare instalatie de aer conditionat la doar 80 lei

Pachet regenerare freon si igienizare instalatie AC la doar 208 lei

Se intampla frecvent ca pornirea instalatiei de aer conditionat sa fie insotita de raspandirea unui miros neplacut, iar sursa este adesea chiar instalatia de aer conditionat, care ar trebui sa asigure aer proaspat in habitaclu.

In timp, in interiorul instalatiei de climatizare necuratata, se formeaza o ciuperca ce altereaza calitatea aerului circulat si este extrem de daunatoare pentru sanatatea pasagerilor.

SOLUTIA ESTE:

- anual, o igienizare si verificare a instalatiei de aer conditionat din autovehicul.

- cel putin o data la 2 ani este necesara regenerarea freonului si completarea cu agent frigorific.

OFERTA VALABILA PENTRU ORICE MARCA! Preturile contin TVA

AIRCOMATIC

Cea mai buna solutie pentru CLIMA masinii tale!

IN FINAL O SOLUTIE PENTRU SINDROMUL MASINILOR BOLNAVE – SCS (SICK CAR SYNDROME).
AIRCO-CLEAN ULTRASONIC PENTRU MASINI DETERMINA ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE DIN INSTALATIA DE CLIMATIZARE – A/C

AERUL CONDITIONAT ESTE UN DAR CERESC CAND TEMPERATURILE CRESC, DAR UN NUMAR DE STUDII EFECTUAT DE OAMENII DE STIINTA SI GRUPURI DE CONSUMATORI ARATA O POTENTIALA PROBLEMA DE SANATATE CAUZATA DE ACEST ACCESORIU.

Aerul conditionat este un echipament care se gaseste in toate autovehiculele moderne, contribuind semnificativ la confortul pasagerilor. Se intampla insa frecvent ca pornirea instalatiei de aer conditionat sa fie insotita de raspandirea unui miros neplacut. Condusul masinii devine astfel o sursa de neplacere si chiar de probleme de sanatate in cazul persoanelor care sunt alergice sau au probleme cu respiratia sau in cazul copiilor mici care au in general un sistem respirator mai sensibil.

SCS – SICK CAR SYNDROME ( SINDROMUL MASINII BOLNAVE) ESTE NUMELE DAT FENOMENULUI DE CRESTERE A BACTERIILOR SI MUCEGAIULUI IN SISTEMUL DE A/C. STUDIILE ARATA CA INTUNERICUL, MEDIUL UMED, ETC , FAVORIZEAZA REPRODUCEREA BACTERIILOR SI A LICHENILOR.

Evaporatorul este responsabilul major al mirosurilor neplacute care se simt la accesarea climatizatorului.Este elementul cel mai important, care influenteaza puternic eficienta climatizatorului. Pe suprafata lui se formeaza condens, deci apa, apa se infiltreaza printre paletele evaporatorului si polueaza ambientul, depozitandu-se pe evaporator (praf, polen,insecte,nicotina…) intunericul + apa + frigul = ambientul ideal pentru dezvoltarea microorganismelor si microbilor Din momentul punerii in functiune al climatizatorului, bacteriile, polenul si microorganismele sunt impinse in interior, acestea fiind inhalate de conducator si de pasageri si care pot creea probleme cum ar fii: iritatia ochilor, iritatia gatului, mirosuri neplacute, infectii cu bacterii, reactii alergice.etc. In consecinta, efectele avantajoase ale climatizatorului se pierd. Primul semn al manifestarii este aparitie mirosului de mucegai cu care soferul se obisnuieste foarte repede si nu realizeaza ca masina lui este infectata pana cand cineva ii atrage atentia. In acest moment soferii, dar si pasagerii regulari ai acelei masini sufera deja de febra usoarea, iritatii ale ochilor si infectii pulmonare.
Exista multe solutii de curatarea A/C dar ultima metoda a fost primita cu entuziasm de principalii producatori de autovehicule pentru eficacitatea si simplitatea cu care elimina in totalitate SCS.
Proiectata si fabricate in Europa, WYNN`S AIRCOMATIC II, foloseste noua generatie de ultrasunete pentru a atomiza solutia de curatare. Aceasta solutie, total sigura, bazata pe apa, nu numai ca ucide bacteriile, lichenii, microorgamismele etc din evaporator, ci si elimina contaminarile din intreg habitaclu masinii (mocheta,tapiterie etc). Sistemul WYNN`S este superior existentelor sisteme de curatare!

  • *AIRCOMATIC merge direct la radacina problemei, eradicand-o total! Plasat in compartimentul pentru picioare a pasagerului, unitatea functioneaza pe principiul atomizarii substantei antibacteriene, transformand-o intr-o pulbere fina, reusind astfel uniformizarea tratamentului in intreg sistemul A/C. Acest lucru este crucial mai ales la automobilele echipate cu filter de polen din carbon active care opresc si cea mai mica particula.
  • *ANTISEPTIC – elimina de la radacina cauzele mirosurilor neplacute;
  • *ANTIALERGIC – elimina depozitele de praf, polen si nicotina care cauzeaza alergiile de orice fel;
  • *ANTIBACTERIAN – distruge culturile de ciuperci si bacterii, principalii inamici ai igienei.
  • *IGENIZANT – igienizeaza si dezinfecteaza canalele de ventilatie din interiorul autovehicolului, eliminand toate culturile bacteriologice.
  • *APLICATII – TOATE SISTEMELE DE A/C DE LA AUTOMOBILE, AUTOCAMIOANE, AUTOCARE, MICROBUZE, ETC.
UTILIZARE SIMPLA SI RAPIDA

O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand solutia de curatare in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la aproximativ 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului, precum si inlocuirea anuala a filtrului de polen.

Newsletter