Musso Grand

Noul Musso Grand este atractiv și versatil. 
Nu numai că arată foarte bine, dar este înzestrat cu virtuțile clasice ale pick-upurilor: utilitate maximă combinată cu o caroserie deosebit de robustă și practică.

Musso este partenerul ideal de mobilitate - pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport.
Bena este căptușită cu un înveliș stabil din material plastic. ea este prevăzută cu ochi de amarare în fiecare colț și o priză de 12 volți în apropierea hayonului.

Noul Musso Grand a fost proiectat pentru a vă proteja familia și în cele mai neașteptate situații, fiind disponibil cu 6 airbaguri: airbag frontal pentru șofer și pasagerul din față (acesta poate fi dezactivat), airbaguri laterale față și airbaguri cortină. De asemenea, coloana de direcție telescopică, centurile de siguranță prevăzute cu sistem de pretensionare și limitator de efort, precum și tetierele active asigură protecția suplimentară a ocupanților scaunelor din față.

Este disponibil cu tracțiune 4x4 nepermanentă, cu reductor cu amplificare a cuplului motor si diferențial autoblocant pe puntea spate (echipare PREMIUM).


Newsletter
S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.