Rexton G4

Noul Rexton G4. PERFORMANȚĂ ȘI CARISMĂ.

”Good to Great”

Noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic, mai spațios și mai elegant ca niciodată.

Noul Rexton vă oferă:

  • confort maxim și mai mult spațiu atât pentru șofer, cât și pentru pasageri și este disponibil cu 5 sau 7 locuri.
  • cele mai noi soluții tehnologice - cameră video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală.
  • protecție: 9 airbag-uri, structură întărită, cele mai noi soluții tehnologice și sisteme de siguranță.
Noul Rexton poate fi echipat cu un motor diesel e-XDi220 de 2,2 litri, care dezvoltă putere de 202 CP. În spate este echipat cu suspensie independentă consolidată, care asigură confort perfect în viraje și în mers. În condiții normale de deplasare, automobilul funcționeazăcu tracțiune pe roțile din spate, care îmbunătățește stabilitatea în mers datorită distribuției optime a greutății.
În varianta cu tracțiune integrală temporară, șoferul poate să aleagă între două tipuri de tracțiune integrală. 


Newsletter
S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.