Tivoli X150

Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul lui Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană, modernă și de liniile ondulate ale naturii.

Noul Tivoli X150 este deosebit de bine echipat chiar și în varianta standard, iar dacă doriți să fie într-adevăr unic, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru creșterea confortului și plăcerii la volan.

Interiorul este bine gândit, convingător și confortabil.
Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste.
Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

Echiparea generoasă a spațiului interior este completată de volanul sport ergonomic dotat cu încălzire, în forma literei "D", care asigură o priză optimă. 

Tivoli oferă soluții practice: dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de pînă la 9".

 


Newsletter
S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.