Tivoli Grand

Tivoli Grand este stilat și practic, pentru distracție și pentru muncă.
Volanul sport cu partea inferioară teșită, învelit în piele fină, plăcută la atingere, panoul de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”, sistemul multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8", toate servesc confortul dumneavoastră.

Tivoli Grand cuprinde o serie de soluții cu care călătoriile devin confortabile și pline de bucurie. Scaunele față cu încălzire, direcția asistată electronic, oglinzile retrovizoare exterioare cu încălzire și reglabile electric, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli Grand!

Caroseria este alungită în spatele stâlpului C, astfel rezultând un portbagaj spațios pentru încărcături de diferite dimensiuni și mai mult spațiu pentru pasageri. Linia joasă a acoperișului accentuează caracterul sportiv al automobilului, iar datorită stâlpilor A și C înclinați, acesta pare mai lat și mai deschis din lateral.

Capacitatea portbagajului a crescut la 720 de litri. Bancheta din spate poate fi rabatată în raport 60:40 sau total, astfel spațiul pentru bagaje putând fi mărit în continuare. Placa de portbagaj pliabilă crește în continuare numărul variațiilor posibile.


 


Newsletter
S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.