Confidentialitate

Informatii despre utilizarea datelor dumnevoastra personale.

ELCANI SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.elcani.ro se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra la accesarea si completarea formularului electronic de contact.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, va informam ca beneficiati de dreptul de acces, opozitie si interventie in orice moment asupra datelor personale inscrise in formularul de contact.

ELCANI SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.elcani.ro, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Date personale si alte date

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveste.

Informatiile pe care ni le veti comunica vor fi considerate ca neconfidentiale si vor putea fi utilizate si difuzate de catre ELCANI SRL in mod liber, cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile, precum si a dispozitiilor privind secretul bancar.

Date personale

Preocupandu-se in mod special de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, ELCANI SRL nu-si va procura informatii care sa permita unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ni le comunicati prin completarea si trimiterea formularelor figurand pe site.

Aceste informatii sunt confidentiale si pastrate de catre ELCANI SRL.

Date cu un caracter non-personal

Informatiile cu un caracter non-personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele dumneavoastra, interesele principale si pasiunile dumneavoastra sunt utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.

Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra si la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.

Prin acceptarea prezentului document declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in acest document, sa intre in baza de date ELCANI SRL, a imputernicitilor si/sau reprezentantilor acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestea in orice activitati si scopuri legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii) in conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001.

Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale si transferate catre un alt stat, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca ELCANI SRL este operator de baze de date personale inregistrat sub numarul 9862. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC ELCANI SRL- Str. Traian nr. 117, Ploiesti, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • Sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
  • Sa intervin asupra datelor transmise;
  • Sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara.
Newsletter