Curatarea sistemelor de alimentare cu carburant diesel si benzina fara demontarea partilor componente

In interiorul motorului, combustibilul vine in contact cu oxigenul si este expus la caldura. Unele componente, ca substantele aromatizante ale combustibilului, se oxideaza si cauzeaza impurificarea injectoarelor, a supapelor si a camerei de combustie. Hidrocarburile nearse au si ele acelasi efect de impurificare. Consecintele simtite de sofer sunt: raspuns intirziat la acceleratie, pornire greoaie, zgomot de motor mai puternic, mai multi poluanti la evacuare, consum mai mare de combustibil. De multe ori se ajunge la respingerea masinii de catre autoritatea de supraveghere tehnica (RAR), datorita excesului de gaze de esapament.

Firma noastra are in dotare un aparat de curatare fara demontare a sistemelor de alimentare prin injectie, care foloseste o solutie profesionala foarte eficienta de curatare interna atit pentru motoare diesel cit si pentru cele pe benzina.

Acest tratament care dureaza 20 minute curata sistemul de admisie, injectoarele si camera de combustie, pastrindu-le curate pe parcursul a 15.000 kilometri. In timpul tratamentului, motorul merge in gol timp de 20 minute cu un produs pur de curatare, in functie de tipul de combustibil. Cele doua produse pe care le folosim au fost testate, aprobate si certificate de institutul german TUV.

Tratamentul este un proces de curatare profesionala interna de decocsare a intregului sistem de alimentare cu combustibil, fara a fi necesara demontarea motorului pe componente. Murdaria dizolvata din injectoare, supape, respectiv camera de combustie este arsa in motor si evacuata impeuna cu gazele de esapament.

Aceasta curatare reface performanta originala a motorului. Raspunsul rapid la acceleratie, consumul redus de combustibil, nivelul redus de zgomot al motorului, respectiv gazele de esapament mai putin poluante. Rezultatul final este o conducere placuta pentru sofer si pasageri.
Newsletter