Despre noi

S.C. ELCANI S.R.L. exista in piata auto din judetul Prahova, inca din 1992 si s-a dezvoltat promovand valori precum: profesionalismul in primul rand, transparenta fata de client, corectitudinea. Sunt valori de la care nu vom abdica niciodata si ne dorim clienti care le inteleg si le apreciaza.    
Reprezentam producatorul de autovehicule sud-coreean SSANGYONG, precum si marcile de rulote si autorulote ADRIA, SUNLIVING si ROLLERTEAM, alaturi de care am regasit valorile pe care le pretuim. Produsele oferite sunt de inalta calitate si le punem la dispozitia clientilor cu toata increderea.
 
Dotarea tehnica, expertiza profesionala si baza economica solida reprezinta fundamentul acestei companii.
 
Date de contact:

  • tel:  0244 – 407 451;
  • fax: 0244 – 407 450;
  • email: contact@elcani.ro ;  service@elcani.ro

 
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.