Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

SC ELCANI SRL a creat site-ul www.elcani.ro pentru a informa, in mod cat mai direct, publicul interesat.
Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea Termenilor si Conditiilor de acces si utilizare detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si Conditiile care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu SC ELCANI SRL.

 

Prezentul site este proprietarea ELCANI SRL. Pentru a utiliza fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site va rugam sa solicitati aprobarea ELCANI SRL.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de autovehicule care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de autovehicule care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la ELCANI SRL, este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii comercializate de ELCANI SRL.

ELCANI SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea sa sau a angajatilor sai.

ELCANI SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

 

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.elcani.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SC ELCANI SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului ELCANI SRL. ELCANI SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.elcani.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz ELCANI SRL nu va putea fi facut responsabil pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra produselor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de ELCANI SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Pozele folosite in site sunt cu titlu informativ si general astfel ca pot exista diferente fata de o configuratie anumita.

 

Termenii si Conditiile se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

 

ELCANI SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

  1.      Conditii generale pentru utilizarea site-ului
  2.      Drepturi de proprietate intelectuala
  3.      Informatii despre produse si servicii
  4.      HYPERLINK-URI
  5.      Limitarea responsabilitatii
  6.      Drept aplicabil
  7.      Actualizarea conditiilor generale
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.