Diagnosticare computerizataO data cu dezvoltarea tehnologica si autovehiculele au inceput sa fie dotate cu unitati de comanda, calculatoare sau ECU (Electronic Central Unit). Comunicarea cu aceste unitati si diagnosticarea lor se numeste diagnoza computerizata. Este foarte important ca aceasta diagnoza sa se efectueze cu testere specializate, deoarece doar un tester aprobat de producator are acces la toate functiile necesare diagnosticarii si recalibrarii parametrilor de functionare.

Societatea noastra dispune de testere de diagnoza computerizata pentru FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, CHRYSLER, JEEP, DODGE , SSANGYONG, RENAULT, DACIA, CITROEN.
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.