Hotel anvelope

Compania noastra va pune la dispozitie serviciul de Hotel Anvelope, prin care va puteti depozita anvelopele la noi pe o perioada de pana la 6 luni – 12 luni. Acestea sunt pastrate intr-un spatiu de depozitare atent amenajat corect echipat, bine ventilat, unde anvelopele stocate pe termen lung vor ramane in stare perfecta.

Cand anvelopa sta in aer liber, neutilizata pentru perioade lungi de timp (o luna sau mai mult), suprafata ei devine uscata si apar crapaturi la suprafata. Din acest motiv, anvelopele trebuie pastrate intr-un mediu racoros, ferit de soare, uscat, curat, de interior.

Prin depozitarea anvelopelor la hotelul de anvelope, aveti urmatoarele avantaje:
 
  • Pastrarea in siguranta a anvelopelor
  • Depozitarea intr-un mediu optim
  • Economie de spatiu pentru dumneavoastra
  • Prelungirea duratei de viata a anvelopelor 

Pentru informatii si detalii legate de acest serviciu va stam la dispozitie la datele noastre de contact.
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.