Intretinerea si repararea sistemului de franare

echilibrat_roti
Sistemul de franare are o functie fundamentala pentru siguranta calatorilor si a pietonilor, de aceea mentinerea acestuia intr-o stare perfecta de functionare trebuie sa fie o prioritate absoluta.

Pentru a mentine sistemul de franare al masinii intotdeauna in stare perfecta este important sa controlati periodic toate componentele sale, pentru a va asigura ca totul este in regula si pentru a evita aparitia unor defectiuni care pot fi periculoase.

O alta componenta foarte importanta a sistemului de franare este lichidul de frana care necesita inlocuire la fiecare 2 ani sau 60.000 km pentru a garanta buna functionare a sistemului de franare.
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.