Service roti

Montare /demontare anvelope

echilibrat_roti

hotcold
Montarea / demontarea anvelopelor este o operaţiune care trebuie realizată de profesionişti, atat în cazul înlocuirii unei anvelope uzate cat si in cazul uneia crăpate.

In acest mod va asigurati ca:

  • se respecta regulile constructorului si reglementarile legale privind alegerea anvelopelor: structura, dimensiune, indice de sarcina si viteza, categorie (turism sau camioneta)
  • se efectueaza o observare prealabila a aspectului exterior si interior al anvelopei.
  • se respecta procedurile de montare, demontare, echilibrare si umflare a cauciucurilor si schimbarea regulata a valvei.
  • se respecta presiunea optima indicata de constructorul de automobile, de fabricantul anvelopei sau de personalul tehnic.
  • veti fi informat cu privire la particularitatile anumitor anvelope specifice (anvelope cu flancul scurt, anvelope cu rulare pe plat, anvelopa cu amestec de cauciuc auto-obturant.)
In plus, pentru fiecare montaj, este necesara utilizarea unei chei dinamometrice pentru o strangere adaptata a rotilor, pentru asigurarea cuplului optim stabilit de constructorul de automobile.

De asemenea, trebuie sa tineti cont si de faptul ca anvelopele montate pe o anumita osie , trebuie sa fie de acelasi tip : aceeasi marca , aceleasi dimensiuni , acelasi tip de utilizare (carosabil , zapada , off-road) , acelasi tip de constructie , acelasi indice de viteza si acelasi indice de sarcina . Exceptie de la aceasta regula se poate face doar prin utilizarea provizorie a rotii de rezerva.
Newsletter

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.